Välkommen till nya Skatsidan!

Nu har Strandskatorna bestämt sig för att flytta. Mitt i sommaren och allt.. 🙂

Detta blir vårt nya bo, den gamla hemsidan försvinner 31/7-2018 pga att Zoomin som äger det webbhotellet lägger ner sin verksamhet med hemsidor.
Så nu måste ni alla uppdatera hemsideadressen till: https://strandskatorna.se och e-postadressen är också ny: epost@strandskatorna.se

Surfa runt och kolla läget! Denna sida byggs på nu under kommande veckor fram till sista juli. Jag flyttar över en hel del material från den gamla sidan eftersom det känns roligt att få behålla det.
Kom gärna med en massa synpunkter! Och för att få liv på denna hemsida vill jag gärna ha bilder och berättelser nu också, precis som ni skickade till den gamla sidan!
Enda skillnaden blir att här kommer alla bidrag att hamna här under kategorin SKAT-NYTT. Praktiskt för mig och förhoppningsvis för alla andra också, det går nämligen att kommentera inläggen här.

OBS! Första gången man skriver en kommentar visas den inte förrän jag godkänt den, så bara lugn, den kommer fram. Detta är ett skydd för spam, sidan kommer sedan att känna igen dig nästa gång du kommenterar om du kryssat i det alternativet vid första kommentarstillfället.

Det var allt just nu!
Spännande att se vem av er som blir den förste Skatan som gör sig hörd och sedd här! 🙂

/Kirsti

Total Page Visits: 2211 - Today Page Visits: 1

2 svar på ”Välkommen till nya Skatsidan!

  1. Tack Berith!
   Och GRATTIS! Du blev första medlemmen som lämnade spår här! Mycket trevligt! 🙂
   Ser fram emot bidrag! Nu behövs det nya bilder och texter så vi får bra fart och luft under vingarna på denna nya sida!
   Ha det gott!
   /Kirsti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *