24-timmars i Gammelstadsviken

För femte året i rad kör Nof i samarbete med Strandskatorna 24-timmarsräkningen i Luleå! Den kommer äga rum i fågeltornet vid Gammelstadsviken den 30 maj 2020 med start ‪kl 00:00.

Dygnet delas in i 2-timmarspass där frivilliga anmäler sig till att sitta under ett pass och notera alla observationer av fåglar som görs under passet. På plats i tornet kommer det att finnas en pärm med ett protokoll för respektive pass där alla observationer ska antecknas för att sedan kunna sammanställas och redovisas. Detta har varit en uppskattad aktivitet tidigare år så vi hoppas på många deltagare!

Vi har fortfarande många lediga pass kvar. Just nu (måndag fm) är dessa pass lediga: Kl 02-04, och alla pass mellan 14-24.

Anmälan görs till Inger Brännström via mail inger.brannstrom@bredband.net

eller på telefon 070-383 11 99.

Klicka här för att se bilder och text från fjolårets 24-timmars!

Total Page Visits: 2310 - Today Page Visits: 2

5 svar på ”24-timmars i Gammelstadsviken

  1. Åh vad roligt! Hoppas ni såg mycket och hade en fantastisk 24-timmar!
    Önskar era en ovanlig fågel eller två!

    1. Hej Jacqueline!! Såg din kommentar först nu!! Tack! Hoppas du har det bra!! Vi pratade om dig nyss och undrade hur du har det!

      1. Hej hej! Allt är bra. Saknar Gammelstadsviken och den fin sällskap som finns i Strandskatorna så klart och jag håller mig updaterad med allt ni göra. Hoppas det finns möjlighet att hälsa på någon gång. Hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *