Naturskyddsföreningens guide Ut I Naturen,

I Boken hittar du tips på platser med upplevelser av olika slag. Exempelvis Pärlälvens spännande urskog i Jokkmokkstrakten finns med bland tipsen.

Utflykter -Äventyr -Upplevelser

Förlag: Bonnier fakta

Författare Erik Hansson
Pris: 219:-


Ut i Naturen är Nsf:s årets bok. En guide till allt det fina som vi har runt knuten, en källa till avkoppling, intressen, upplevelser på alla nivåer och utifrån alla olika kunskaper och behov.

I boken som är på 255 sidor tipsar journalisten Erik Hansson, som driver en av Sveriges största natursidor ,natursidan.se , om vad vi kan hitta  i  alla lokaler där ute i det gröna. 


En del av oss har specialiserat sig på vissa saker som fåglar, andra kollar efter intressanta växter eller småkryp. En annan vill veta allt om fladdermusens liv och andra återigen vill veta allt om allt. Och det finns så mycket att ta del av, från vitmossa till Vintergatan, från flyttfåglar till fjärilar. Ja allt mellan himmel och jord nämns i denna bok.


Boken är en rikt illustrerad rygg som både lär ut och inspirerar. Kan nog vara en rätt sjyst julklapp till någon när och kär eller present till ditt barns fritids eller handbok till pensionärs cirkeln.. 

Tack till Naturskyddsföreningen för att ni skickade oss ett exemplar av boken! Den kommer att vandra vidare i nätverket Strandskatorna:)


/Elsa Rensfeldt

Ps. Fler fina bokrecensioner skrivna av Strandskator hittar du HÄR!

Total Page Visits: 801 - Today Page Visits: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *