Vårsträck i Gammelstadsviken 30/4-2015

Ett soligt och välbesökt Vårsträck kan läggas till Strandskatenätverkets handlingar 2015. På de nya fina vägarna till fågeltornet i Gammelstadviken letade sig hela 13 Strandskator. Riktigt kul att vi blev så många och särskilt skoj att vi fick med oss två nyblivna medlemmar, Cristina och Andreas. Mycket roligt att träffa er och välkomna ska ni vara!

Vi fick se en rad fina obsar som fiskgjuse, havsörn, brun kärrhök , snatterand, skedand, knipa, tornseglare, ladusvala, en uggla vi tror var en jordis som blev schasad på flykten av nötskrika. Ja och mycket mera. En fin dag och vi hade trevligt runt grillelden. Inte minst var det intressant att höra Christina berätta om sina spännande resor hon gjort och ska göra. Och hon är en duktig fotograf liksom flera andra i nätverket så vi ser med förväntan mot att kunna bjuda er alla läsare på spännande material framöver.

Så här såg lite av vår dag ut:)

Nu tar nätverket lite sommarledigt men har du bilder och material eller en fråga eller tips så släng iväg ett mail, Kontaktuppgifter ser du under rubriken Kontakt. Du är välkommen!!

/Elsa

Total Page Visits: 837 - Today Page Visits: 1