Tipp, tapp.. Julbord, Bergnäset 11/12-2011

Tipp,tapp…..
Tja så lät det nu inte när vi hela tretton skator! begick årets ”Julbord” i vårt mysiga nätverk, den 11/12-2011. Och inte rådde det någon midnatt heller utan ett skönt blått dagsljus med en vackert snötyngd juleskog på vår officiella matning vid Kallax-rondellen.

Riktigt kul att vi blev så många och en av våra senast tillkomna medlemmar Ola från Boden, dök upp vilket ju var skoj. Alltid roligt att få träffa nya ansikten.Han hade hört radio-inslaget med oss från Gammelstadviken nu i höstas och tyckte det lät intressant och trivsamt så han gick med.

”Julbordet” var frikostigt dukat och gästerna hade också med sig lite knytis i form av mumsigt späck och nötter. Gästerna var många och på ett strålande humör även om det var lite skärmytslingar över några av faten och ett jädra spring fram och tillbaka kring borden.

Restaurangen är ett poppis ställe och det var en rad intressanta typer som bokat bord, paret tofsmes fann på plats, en ensam trädkrypare höll sig lite lätt i bakgrunden, den blyga blåmesen likaså. De frimodiga talltite-sällskapet var förstås där -det är dom alltid och de högg in på allt julkäk med liv och lust.

I pelarsalen knackade större hackspetten frenetiskt på men blev inte insläppt -det var ju rätt fullbokat. Några platser gapade tomma -det var de där lappmesarna som alla talar om som inte dök upp till stor besvikelse för många som bespetsat sig på att få upplev en sådan entré. Nåja de kanske dyker upp mot nyår istället.

Julklappsutdelning blev det också under sittningen och alla som ”varit snälla” fick en fin bok. Några stackare blev utan men får förlita sig på att tomten bättrat sig framemot jul:)

Nu tar Strandskatornas programverksamhet jullov efter ett riktigt aktivt år.

TACK alla ni som medverkat och även ni som följt förehavandena via hemsidan!!

Många kommer med förslag på önske-aktiviteter så något problem att veta vad vi ska hitta på 2012 kommer vi inte att ha. Och det känns jättebra. Fortsätt gärna tipsa om tänkbara aktiviteter, stort som smått. Vill du själv arrangera något så jättebra!Tveka inte och ha inga jättekrav på att allt ska vara så märkvärdigt! Det enkla är ofta det bästa.

Total Page Visits: 1065 - Today Page Visits: 1